Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

fredag, november 30, 2007

Skådis

Sitter på bussen mot happis nu. Så sätet bredvid sitter en tjej som
jag var helt säker på att jag sett henne förut. Hon pratar ganska
mycket med killen som sitter bredvid henne. Så till slut fick jag reda
på att hon här varit statist i både frostbiten och säg att du älskar
mig. Inte konstigt att jag tyckte mig känna igen henne.

Bussväntan

I rädsla för att missa bussen så tog jag mina grejer och gick till
bussen. I vanliga fall brukar jag gå minuten innan bussen går. Den här
gången gick jag en kvart i förväg. Varför? För att jag skulle ha med
mig två ikeakassar och en ryggsäck och kameraväskan plus en
axelremsväska. Så det hela slutade med att jag kom tio minuter för
tidigt. Typiskt mig.

Städdag

Idag har det inte blivit mycket pluggat som det var tänkt. Men jag har ju 3 timmar bussresa framför mig.

Men nu ska jag o Niklas städa.

Nu hamnade man här igen...

Ja, så enkelt är det. det är jäkligt skönt att få skriva av sig helt enkelt. Bli av med lite knasiga tankar och så där. Ändå så tappar jag lusten när det inte är mer än (högst) 100 personer som besöker bloggen enligt Bloggportalen. Varför vet jag inte riktigt. Det är väl den där uppmärksamhetsslynan i mig som inte får tillräckligt med uppmärksamhet av massa er som läser bloggen.
Har i alla fall städat en del idag. Och startat ett par maskiner tvätt som ligger i torktumlaren nu. Ska gå ner snart och se så den inte stannat. Är dock inte klar med varken matte eller programmeringen. Det suger verkligen att jag suger på ekvationssystem. SÅ på den 3 timmar långa bussresan ska jag göra något som är ganska ovanligt för mig. Jag ska räkna. Tal efter tal efter tal. Sen när jag kommer hem till mamma så ska jg käka och sen ska jag fortsätta räkna. Och när jag räknat ut hela ekvationskapitlet så ska jag fortsätta räkna i fördjupningskapitlet. Kan jag inte det sen så vet jag inte vad jag gör. Räknar om det antagligen. För nu är jag sur för att det inte går.
Niklas kommer snart hem och då ska vi till affären och panta flaskor. 47,50 kronor är alla våra flaskor värda. Det är ganska mycket pengar i min värld för tillfället. Ganska ordentligt mycket pengar just nu. Hittade två flaskor till nu så nu är pantsumman uppe i 50,50 kronor.
Hoppas det blir lite skidåkning i helgen, det skulle vara skönt. Sen har jag kommit på några grejer till önskelistan också, tur är väl det. Snart ringer väl Anita och frågar igen. Stegräknare, ritplatta till datorn & pengar är det som ligger på den billiga listan just nu. På den dyra finns det en Mac, ett 50 mm objektiv & förnyad prenumeration på DigitalFoto. På den dyra finns det såklart en massa mer, men om man räknar upp allt så blir ju chansen mindre att man får det man helt vill ha. Jo, en större hårddisk ligger ju också högt upp på listan.
Snart flyttar vi. En vecka kvar sen måste hela lägenheten vara nerpackad. Jisses, hur i helskotta är det möjligt att vi ska hinna få ner allt tills dess? Både jag och Niklas är ju borta från ikväll till måndag kväll dessutom.

Bussresa & minipalmer

Idag bär det av till morsan. Exakt 1355 ska bussen vara här. Dock förväntar jag mig inte alls det. Har inte pappa satt in pengar till mig så blir det dock ett stort problem. Ett problem som innebär att jag inte har råd att åka ens bussen till mamma. Måste kolla det. *kollar* Jopp det fanns pengar där. Varav det mesta går till hyra å sånt skit. Men jag ska till affären om 75 minuter eller nåt och köpa kräm så då ska jag ta ut lite pengar också. Men förstår jag inte hur jag fått saker och ting att hänga ihop... ehh, strunt samma.
Jajja, nu är det plugg och städning som ska göras.
Någon som vet någonting om varför mina minipalmer vissnar? Är det för att dom står lite kallt eller dom får inte tillräckligt med solljus? Vad är viktigast, för dom kan tyvärr inte få både och. Eller ja, när de står varmt så får de väl lite solljus men inte nå mycket.

torsdag, november 29, 2007

När man snackar om kändisar...

..så brukar man säga att dom inte är som vem som helst. Möjligtvis att det finns några av de svenska kändisarna som är mer som vanligt folk. För er som inte upptäckt Magnus Ugglas blogg än. Ta en titt. Det är dock varning för att sätta julmusten i halsen när man skrattar.

" Något hemskt slog mig idag när jag stod i duschen och tvättade håret. Jag stod där med lödder i ögonen och duschslangen inklämd mellan benen och fick en otäck aha-upplevelse. Det är inte bara jag som klämmer in duschslangen mellan benen när jag tvättar mig, ALLA GÖR DET! Och det kan väl vara okej hemma i sin egen dusch, men också bara där. Tänk så många hotellduschar jag brukat bara de senaste veckorna. Nu förstår jag varför dusch rimmar på usch."

Jag ska stämma evolutonen.

Varför varför varför kan inte jag få ha mens som vanligt folk. Eller ja, vanliga tjejer åtminstone, varför i helvete ska jag ha mens hela jävla tiden. Jag trodde det var över, jag ahr intehaft mens på lite mer än en vecka o nu så har man mens igen. VARFÖR I HELVETE måste jag stå ut med det här?!
Varför kan inte vara någon annan rik jävel som måste stå ut med det?? Inte bara är det fysisk och psyikisk smärta det är också stora jävla hål i min plånbok redan, dom behöver faan inte bli större. Jävla skit. Jag ska stämma evolutionen.

Städning, skolk & programmering

Nu vaknar man på morron av Niklas trötta röst "Fan, klockan är 25 över sju. helvete"
"jaja, upp nu o spring så får du väl ta nästa buss var mitt trötta svar"
Sen vaknar man en kvart senare av att någon gosar ner sig under ens täcke. Någon som frågar jättejättegulligt om han inte kan få stanna hemma idag. Jaa, vad säger man? "Jo, du får stanna hemma, på ett villkor. Att du pluggar till halv fyra idag." blev svaret.

Så, efter att han gett mig frukost på sängen, jag gjort lite programmering (läs: matte) i sängen och vi gosat lite så är vi nu uppe och hoppar. Eller ja, jag sitter ju ganska stilla här och läser medans Niklas sitter och läser en bok om städning som jag tvingat honom att läsa. Den var faktiskt väldigt bra och min städlust har ökat markant. Boken heter Städa! och är skriven av Lotta Kühlhorn & Estrid Bengtsdotter.

Bella, med tanke på min kommentar i din blogg, hoppas att du inte kommer att hata mig.

onsdag, november 28, 2007

Börja om?

Det är ganska skönt att sitta vid datorn. Då kan man skriva ner alla sina tankar på en gång. Man slipepr vänta och sen har dom försvunnit. Jäkligt skönt faktiskt. Av någon anledning skulle jag vilja börja om på ny kula med den här bloggen, jag vet inte riktigt, bara börja om... Få byta namn till nåt mer unikt. Jag menar "hon den annorlunda"? Hahaha. Jaja, tur man får lov att ändra åsikt. Grejen när jag valde namnet var ju trots allt att ha något annorlunda och när jag bestämt mig för att inte ha med "wicca" i namnet eftersom jag ville att den inte skulle vara religiöst betonat (ja, jag tänker på sånt. någon förvånad?) så fanns det inte så mycket kvar att välja på av det jag ville ha. Eller alltså, jag bröjade ju blogga på bloggspace och där fanns det inte så mycket kvara att välja på. Sen när jag testade blogspot istället så ville jag ha ett namn som var likt mitt gamla. och då belv det "den-annorlunda" istället för "hon-den-annorlunda" som jag ahde tidigare. Men jag vill ha nåt snyggt, stilrent och enkelt. Utan färger helst. Annars hade jag valt Safirvingar. Klockrent vackert och isigt stilrent. Men lite för präktigt möjligen, lite för stilrent. Ungefär som att välja "prinsessa" i namnet. De som känner mig vet att stavfel och sådant i bloggar stör mig enormt och att jag har oerhört svårt för att bryta färgregler; att ha blått & rött tillsammans till exempel. Jag vill börja om, jag vill prova mina vingar igen.

Okej, jag erkänner. Jag vill ha fler läsare. Men jag vill samtidigt börja om på ny kula. Se varthän det bär mig. Undrar om jag kommer att våga. Kommer jag på ett namn som känns bra till 80% så kommer jag antagligen göra det, för så dumdristig är jag. så det lär väl bli safirvingar, för det känns bra till 85%. Men samtidigt vill jag inte det.

Grejen jag skulle skriva från början var att jag är nog en av de få som hittar till silverfiskens flickr först och sen upptäcker att det är han som är silverfisken. Istället för att hitta till hans blogg och därigenom upptäcka hans flickr.

Internet explorer & java

Varför ska jag alltid vilja lösa alla uppgifter på en gång?! Hade jag börjat med att fixa till det väsentliga; alltså inte få numrena i nummerordning, utan fått ut numrena i kommandotolken så hade jag varit klar med den här uppgiften för länge sen. Usch & blä.

Det finns en sak jag gillar med internet explorer, och det är att det är så mjuka linjer. Men det överväger inte nackdelarna så jag håller mig Flock. En webbläsare som är nästan likadan som Firefox men har visa bild- & blogg-funktioner som firefox & jag saknar :)

Polfilter från Hoya beställt.

Fick mejl idag från DigitalFoto, en tidning jag prenumerar på. Den handlar om foto såklart och där brukar vara väldigt bra förmåner när man börjar prenumera på den. Det är även så bra (till skillnad från alla andra tidningar) att om man redan är prenumerant men om man vill ha någon av de gåvor som fås i samband med ny prenumeration så bara beställer man en fortsättning på ett visst antal nummer och sen får man present då också!
Men det var inte det jag gjorde nu, utan jag ringde för att fråga varför min dumma bok inte kommit ännu, och nej den var ju inte skickad då. Men istället så sa jag att jag ville ha polfiltret från Hoya som man då kan få nu om man börjar prenumera på tidningen. Och det kunde jag :) Så i nästa vecka så har jag ett polfilter! Har länge funderat på att skaffa det, precis som jag har funderat på att skaffa diverse andra filter. Men jag har ju inte vetat om jag har behövt dom så... jag har inte beställt. Men nu har jag då (snart) fått ett gratis. Gratis är gott. Det kostar ju trots allt 320 spänn att köpa. Nu behöver jag i alla fall inte oroa mig för julklapp till mig själv :)

Öjebyn snart

Jag har placerat min blogg i Öjebyn på bloggkartan.se <--- Man skulle stoppa in det där i ett inlägg så man kom med på bloggkartan. Så, här är det. Flyttar ju faktiskt om mindre än två veckor.

Jag fixade förresten om utseendet på bloggen igår. Efter att jag ändrat skärmupplösning igen (nu har jag höööög) så kunde inte jag heller läsa vad som stod. Innan hade jag 1600*1200 och då kunde jag läsa. Men jaja, jag antar att en hel bunt där ute är glad och lycklig på mig nu.

Färgade håret -> Riskerar att få sparken

Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/helsingborg/article1347475.ab

Den här nyheten har verkligen upprört mig. Killen färgade håret och skaffade sig en ny frsiyr. Ska jag vara hundraprocent ärlig så ska jag väl säga att det är en annorlunda frisyr, åtminstone med den färgningen. Och vet ni va?. Killen riskerar sparken för att han inte kan färga tillbaka det, eftersom hans frisör säger att håret och hårbotten är för känslig just nu. Vet ni vad det värsta är? Det händer i Sverige.

Älskling..?

http://tjuvtittat.se/people/alskling-jag-hittar-inte-min-sport-bh-kan-jag-lana-dina/

haha bästa bilden ever.

tisdag, november 27, 2007

Grekiska bröllop och älsks blogg

Mitt stora feta grekiska bröllop har det fulaste slutet jag någonsin sett. Filmen slutar sex år efter bröllopet, och då är fortfarande kvinnan (som varit gravid genom hela filmen) gravid. Haha jaja. Toppenbra film.

Å älsk har skaffat blogg ^^

Google: Berg som vita elefanter

Som jag skrev igår (tror jag) så trodde jag att många skulle besöka bloggen när de sökte efter "berg som vita elefanter". Jag har fått tre träffar från det sen jag skrev det inlägget. HAHAHA

Skräp

Jag kan inte fatta att ccleaner kan rensa bort nästan 4 gb (3972,8 mb) skräp varenda gång den kör igenom det. Så mycket skräp kan man inte få på en vecka. Jisses.

Flickrflockerflackblä



Bilden kommer från flickr: http://www.flickr.com/photos/popsongs/1905608839/
Hennes bilder rekommenderas verkligen!

Efter ganska mycket om och men och ominstllation och avinstallation osv... Så funkar flock igen. Och glad är jag för det, men skolarbetet har nog blivit lite lidande. Igår så gjrode jag ett jättesnyggt schema som inkluderade diskning, fotorund lunsch, mellanmål, bibliotek... Men såklart så är man inte vaken förräns halv tolv. Jag satte klocka på att vakna tillsammans med Niklas, men då var jag heldöd. Sen vaknar jag en och en halv timme senare och då var jag halvdöd så jag gick upp och drog upp persiennerna och skulle dra ifrån gardinen; självklart trillar gardinstången ner. Så jag gick o la mig igen. Och sov till halv tolv. Så nu ska jag äta frukost, packa ner filt, kamera m.m. m.m. i en väska och sen så ska jag göra det som jag skulle gjort halv åtta i morse. Här kommer dagens schema: (dock är det så som det såg ut igår, så nu är det omgjort i min hjärna men inte på papper)


0630:Vakna
0645: Diska, sen frukost
0730: Gå till bussen med kameran, Naturkunskapen, filt, té, mobilen och sen dra ner till stranden.
0900: Gå hem
0915: Plugga
1030: Mellan mål
1050: PLugga
1230: Lunch
1345: Plugga
1530: Gå till biliotek, har de inte öppet så traska runt tills de öppnar
1700: Plugga
1900: Leka med pärlor & ståltråd.



Nu när det är omgjort ser det mer ut så här:
1228: Vakna
1315: Käka frukost (Diska om inget är rent)
1400: Ut o gå (se punkt tre i förra schemat)
1530: Gå hem
1600: Plugga
1650: Gå till bilbioteket
1730: Plugga
1900: Leka med pärlor & ståltråd



Ska alltså bara installera svenska som språk nu så ska jag käka frukost. hejs!

måndag, november 26, 2007

Baby Grace

Läs nyheten här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1330238.ab
Nu är det flera fall i världen med döda barn där föräldrarna misstänks. SÅ alla föräldrar alternativt blivande föräldrar eller ja, vad ni nu är: Det är okej att adoptera bort ungen om man inte vill ha den längre. Hellre det än att döda dom. Nu säger jag inte att jag i alla fall tror att det är föräldrarna som gjort det, men polisen verkar ju tro det i många fall.
En grej som jag kom att tänka på: Britney Spears "behandlar" ju sina ungar "dåligt" enligt de flesta tidningar. Men i början, när all denna hysteri kring hennes barn började, då var hon ju som vilken mamma som helst. Förutom att hon kanske var en av världens mest kända morsor då men om vi bortser från det. Stoooora rubriker när hon snubblade när hon höll sitt barn: Vem i helskotta snubblar inte? Och sen råkade hon ha barnet i famnen, yes, so what? Tror folk/tidningar verkligen att hon snubblade med vilje?!

Skrivbordstädning på drygt 150 ord

Städade nyss skrivbordet, det behövdes. Behövdes verkligen. Hittade massa roligt skräp och hälften av allt som låg på skrivbordet hamnade i högen "tråkigt skräp". Alltså rakt ner i papperskorgen. Det roliga skräpet åkte ner i en låda för att vänta på flyttkartonger, alternativt nån soptunna eller nåt annat.
Men nu, nu ska jag plugga. Och så ska jag skriva till min svenskalärare att jag inte fattar ett smack av "Berg som vita elefanter" av Ernest Hemingway. Så många gånger som jag har skrivit att jag inte fattar något av den novellen borde jag hamna först på googles söksida snart när man söker efter den. Måste testa det sen. Men man ska ju bara skriva 150 ord så borde man få godkänt. Alltså borde jag klara mig, för skriva 150 ord om ingenting har jag övat mycket på nu. Jag skriver ju bloggen hela tiden. Det är ca 150 ord per inlägg. T.ex. ända fram till den här meningen är det exakt 150 ord. Så jag får väl sluta snart så jag inte höjer snittet. Antar jag. Nä men jag måste sluta för att plugga. Hejs!

Elektricitetsförbanning.

Om det finns någonting som är störigt i en student värld, så måste det vara när bussarna inte går som de ska, eller värst av allt: När strömmen går och man jobbar på datorn.

Hela förra vintern, eller i alla fall de vintermånaderna som vi bodde här så insåg vi att Norrfjärden inte är en studentvänlig miljö på vintern. Inga bussar går någonsin (detta gäller ju året om, men ännu sämre är det på vintern). Och det här förbannade elektriciteten bara kommer och går som den vill. Som jag skrev i förra inlägget så ar det ju frukostdax klockan 0800, så jag gick ju för att fixa frukost då. Och när jag tar ut risgrynsgröten och ska sätta socker på den så går strömfan. Jäkla tur att jag inte hade börjat plugga som jag hade tänkt mig. Jag blev dock så förbannad så jag skrev ett hyffsat långt inlägg på mobilen om hur jag tyckte och kände. Och när jag precis hävt ur mig det värsta kommer strömmen tillbaka så då tänkte jag fixa dit ett nytt stycke men råkar trycka på "gå bakåt" eller något sånt, så allt raderades.

Men som tur är så kom ju strömmen tillbaka som sagt och jag har då en händelse att skriva om, något ganska ovanligt i mitt till synes ganska tråkiga liv. Hur tråkigt det nu kan vara att snoka i folks privatliv genom att läsa bloggar, eller lägga ut sitt privatliv genom att skriva bloggar. Men i alla fall: Jag klarar mig.

gomorrn alla

själv är man dödstrött och helt såsig i huvudet. Ska snart gå till bussen med Niklas för att sen gå hem igen. Ska testa om det gör att jag blir piggare på morgonen. Jag har lagt upp ett helt schema för dagen idag. Jag gjorde det igår innan jag la mig, men eftersom Niklas inte skulle åka 14-bussen så har det rubbats lite men här kommer det i alla fall:
0630: Vakna, toa, duscha, borsta tänderna, ehhh vakna. <--- Håller på med sista punkten nu. 0725: Gå till bussen. <--- Niklas skulle ju som sagt inte med den bussen så den punkten flyttas fram till ungefär nu. 0800: Frukost 0830: Plugga 1000: Paus 1015: Diska, sen Mellanmål 1100: Plugga 1200: Fotorunda 1300: Plugga 1400: Paus med mellanmål 1430: Plugga 1630: Promenad med Niklas ---> Ledig för dagen.

söndag, november 25, 2007

Skånsk - eller inte?



Usch, jag börjar verkligen bli norrlänning. Eller oskånsk kanske man ska säga. Jag stör mig på en skånsk reklam. Eller rättare sagt så stör jag mig på att de först pratar odialektiskt och sen värsta skånskan. Reklamen jag pratar om är såklart Pågens Rasker.

Nu kollar jag på ncis. Fan va stalkers kan vara läskiga ibland. Jisses.

Schema?

Är det någon där ute i cyberrymden som kör med schema typ:
Alltid efter att jag kommit hem så gör jag detta & sen detta & sen detta med minutprecision? Hur gör ni för att hålla det? Jag har nämligen kommit fram till att jag behöver fixa ett sådant schema. problemet är bara att jag alltid är hemma men i alla fall, jag pluggar ju faktiskt ändå.

Dagens blogg

Ja som jag sa igår så letar jag nya bloggar att följa, eller bara intressanta blogginlägg. För er som känner mig så vet ni ju att jag har lätt att se saker och ting från två sidor men att jag vet var jag står. Här är ett inlägg (och en hel blogg för den delen) som fallit mig i smaken:
Att arbeta som eskort:
http://sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/11/25/att-bryta-sitt-eget-tankemonster/

Alltså hallå?!

Ursäkta men när man måste muta sina kunder för att de ska rösta på ens man, då har man ju till och med själv fattat att han är urkass. Herregud, stackars sate. Hoppas hoppas hoppas att han åker ut på fredag. Inte för att jag följer idol så sett, men läser man aftonbladet kan man ju inte undgå att missa det. Och reagera kan man ju göra ändå.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article1326363.ab

Varför, egentligen?

Alltså egentligen så skriver jag ju för min skull, tror jag. Jag har ju som inte så många läsare egentligen, så då måste det ju vara för min skull jag skriver. Det är ju ingen som kommenterar att dom saknar mina inlägg när jag inte skriver på ett tag. Jag vill ju såklart få fler läsare och så, men jag vet inte. Jag skriver kanske för ointressant. Jag har ju inget intressant jobb. Hur intressant är det att vara student egentligen? Jag går ju inte ens på en vanlig skola utan sitter hemma o pluggar. Jag har inte ens en katt som ställer till hyss. Men visst jag skriver ändå...

Jag har ju bara mitt fotograferade och skolan annars. Nåt anat borde man ju ha, så då har jag det.

Jävla Flock

Har skaffat en ny webläsare, det skrev jag kanske innan ikväll. Men ialla fall så höl jag på med bokmärkerna och sen skulle jag göra nåt men då försvann allt. Allt! Jag fick ju panik för alla bloggadresserna försvann också juh. Men efter en halvtimmas krångel (minst) så är det återställt. Fick installera om och krångla med bokmärkena i Forefox o sånt där. Har dock inte kommit så långt med skolarbete så jag ska gå o sussa nu. Får väl se om älsk kan slita sig från datorn & Need for speed Prostreet. Gonatt.

lördag, november 24, 2007

Läs.

När jag nu ändå har skrivit fyra inlägg idag så kan jag lika gärna skriva ett femte, och antagligen nåt till se ikväll innan jag går och lägger mig. Men det jag ville berätta nu var att jag har använt en hel timme till att läsa en underbar blogg, en blogg som man bara inte kan sluta läsa. Man bara scrollar neråt och neråt och neråt... http://citronmuffin.blogspot.com/ är adressen till denna magiska blogg. Läs för faan säger jag bara. Läs. Grym fotograf är hon också.

Sen har jag förresten dödat den där bananflugan jag nämnde i förra inlägget. Tror det var den i alla fall. Den försökte våldta min vattenflaska och då blev jag sur. Hejdå tänkte jag och sen var den död.
Nu ska jag plugga programmering. Fast jag ska nog ringa pappa först och fråga om han somnade över matteböckerna.

Breitholz & flugjävlar och amatörmässiga skit.

Okej jag erkänner jag vet inte var jag fick det där med amatörmässiga skiten ifrån. Kanske från alla bloggarna jag läst idag. Har läst hur många som helst för att hitta någon ny, trevlig som man kan följa. Har ju hittat några. Men de flesta är presenterade på den andra bloggen, för dom handlar om foto. Men två saker som jag stört mig extra mycket på idag är två fenomen: Daniel-Breitholz-slår-sönder-sin-loge-artikeln på aftonbladet & "Buy Nothing Day". För er som inte uppfattat det så röstades Daniel röstades ut ur idol igår. Inte Breitholz utan Karlsson, Idolen som tydligen har väldigt stort I i början. Jag tycker personligen att idolerna bara blir sämre & sämre. Det är ju trots allt inte så konstigt eftersom de flesta av de bästa redan sökt och kommit med. Men ska ngn vinna så är det ju Amanda enligt mig. Hon har i alla fall utstrålning. Men åter till den här nyheten som fascinerat hela bloggsverige; Breitholz slog sönder sin loge för att svenska folket röstade ut Idol-Daniel och sen klagade Andreas (en av de andra kvarvarande idolerna) på att alla i juryn mobbade honom. Tyvärr Andreas, du verkar inte ha fattat detta att du står stilla, du är inte något idolämne för din utstrålning räcker inte ens bort till juryn (tydligen) och då räcker den definitivt inte ens ut ur tv-apparaterna.
För att komma till dagens andra stora bloggämne: Buy Nothing Day, så är det tydligen meningen att alla ska bojkotta alla affärerna idag så att de som jobbar i affärerna kan ha kafferast hela dan, eller nåt sånt. Jag har som inte fattat poängen med det. Men jag har fattat att eftersom jag är mer röd än blå i det politiska systemet så ska jag tydligen tycka att det h'r är en bra grej. Men eftersom jag aldrig säger något jag inte kan stå för så skyller jag på att jag inte är helröd och inte blå, utan miljöpartist och nånstans där emellan med andra ord. Så jag tycker ingenting i frågan.

Dessutom så har jag klappjakt på en bananflugejävel här som surrar runt huvudet. Fast egentligen betyder klappjakt att man smyger i en form som liknar en cirkel mot bytet. Alltså att ett jaktlag vet var ett djur befinner sig positionerar ut sig runt det och smyger närmare. Men, jag kör den mer bokstavliga versionen av den *klappklapp klappklapp* när jag ser den. Det är svårt att omringa något med bara två händer.

Jag har förresten hittat det ultimata verktyget för mig som skriver så att fingrarna snubblar runt på tangentbordet hela tiden: Flock; Den ultimata webläsaren (nästan åtminstone). Ser likadan ut som Firefox, kan använda firefox add-ons men har jättesmarta bloggverktyg och smidigast av allt. Automatisk avstavning på det man skriver. Jag har lärt mig att stava till "åtminstone". Innan skrev jag alltid "åtminstonde" men det verkar ju som att det ska vara på andra sättet då.

Här komemr de bloggar jag funnit intressanta idag:
Magnus Uggla: http://blogg.aftonbladet.se/19862/perma/
Att leva med Christoffer: http://christofferblog.blogspot.com

Plus att jag hittade en för ganska länge sedan men den har ju inte fått vara med här innan så jag slänger in den nu:
Saker att minnas: http://sakerattminnas.blogspot.com

Skola

Detta ständigt återkommande inlägg i de flesta tonåringar liv. Men ja,
jag är faktiskt tacksam för att jag får gå i skola. Och jag tycker
faktiskt det är kul. Oftast åtminstone; men inte nu. Håller på med ett jävla ekvationssystem. Och ni, mina kära läsare (som jag vet ungefär minst 5 stycken) håller på med eller har gjort matte b. Nu ska ni få hjälpa mig.
Här kommer uppgiften:

Bestäm med en algebraisk metod skärningspunkten mellan de räta linjerna 2y – 3x + 1 = 0 och 3y – 4x + 9 = 0. Kontrollera ditt svar grafiskt.

Jag har lyckats lösa den algebraiskt till (-15 , -23) men miniräknaren (som jag inte är säker på att jag behärskar) får det till (-48 , -70). Och när jag ska rita upp det (som jag inte heller vet hur man gör) på papper så får jag inte dom till att korsa varandra i den punkten. Snälla snälla, någon som kan åtminstone rita upp det här i ett ekvationssystem som kan hjälpa mig?





Här är en bild som jag tog i tisdags, på vattenfallet när jag var ute och gick. Eller rättare sagt när jag gick till vattenfallet enbart för att ta kort på det. Jag har insett att jag har massa bw (black-&-white) sommarbilder, men knappt några vinter eller vårbilder. Så därför fick denna bilden (som var nästan bw) bli helt bw. Jag vet att den är smått oskarp, men den är fin ändå!

Blogged with Flock

Adsense & bildvisningsgrej

Alltså, nu har jag skaffat såna här adsense till den här bloggen och minna.the.photographer.blogspot.com; vad tycker ni? är dom störande och var bör jag flytta dom i så fall. Jag vill som att folk ska se dom, men samtidigt vill jag inte att de ska vara alltför störande.

Jag har även satt dit en liten bildvisningsgrej i listen, näst högt upp för dom som inte sett den. Tycker ni att den är störig?

Och förresten, jag vill ju såklart ha fler läsare så tipsa gärna era vänner om min blogg!

NY / sthlm

Har någon av er missat världens (jupp världens) sötaste nyhet i år? nygirlofmydreams? Nu har sverige fått en egen motsvarighet som jag hittade här: sthlmgirlofmydreams. Himla gulligt tycker jag.
Här är länken till nygirlofmydreams, eller rättare sagt aftonbladets artikel:
http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1217111.ab
Och här är länken till metros artikel om sthlmgirlofmydreams:
http://metro.se/se/article/2007/11/22/23/1531-45/index.xml
Och här är länken till hans blogg:
http://sthlmgirlofmydreams.blogg.se/
Jag vet att jag bor i pite o de flesta som läser är norrlänningar, men herregud sprid vidare ändå!

fredag, november 23, 2007

Gapskratt

Alla som träffat Niklas när han har varit förkyld vet att han kan göra oerhört högljudda ljud med sin näsa. Nyss så satte jag mig i sängen hos honom och han började andas med näsan så som man gör när man är förkyld. Så det låter lite som visslingar typ. I alla fall så efter några in- och utandningar som kommer värsta rapen. Fyfaan va jag skrattade HAHAHA

onsdag, november 21, 2007

Årstidsfunderingar


Trots att jag inte är något större fan av sommaren så saknar jag alla glada stunder, som när jag fotade Annika till exempel. Det var kul att göra det och det var väldigt kul att se alla fotona sen, trots att hälften blev misslyckade historiskt sett. Men egentligen så gillar jag nog hösten & vintern bättre. De årstiderna är... inte så varma, jag hatar verkligen att det är kallat och blåsigt när det ska vara varmt och skönt. Men sen när det väl blir varmt då blir det så äckligt och klibbigt varmt. Nä tacka vet jag hösten, sensommaren kan väl gå an också. Men hösten, alla färger och djur och all vacker natur. Att kunna vara vacker när man sparar in sina resurser och bara väntar på att få sova, ligga och vila en stund eller rent av dö för evigt är få förunnat. Men denna vackra höst den är så ljuv så underbar. Vackrare än snövit. Sen kommer snön med sina mjuka underbara unika snöflingor och gör allt vitt och glimrande. Tänk att något så kallt kan vara så underbart. Allt vatten som fryser och alla växter som blir alldeles vackra. Helt unikt vackert är det.
Först hösten med alla sina färger och allt liv och sen plötsligt så är allt stilla, så tyst, så vackert. Man vågar knappt andas av rädsla att förödmjuka detta vinterlandskap. Plötsligt så far man till liv och bara tjuter av glädje att få vara med om något så här vackert. Man tappar andan, man gråter, man skrattar, man är allt, man lever, man är en del av allt här. Man får leva tillsammans med världen, som en del av den i några få minuter innan man inser att man själv inte är alls lika unik som snöflingorna, som iskristallerna. Det gör faktiskt inte mig något att jag inte är det. För jag får njuta, jag får drömma och jag får längta efter att än en gång få visa världen att jag lever genom naturen.

flickr & copyright



Jag har förresten skaffat flickr. Eller alltså, jag har ju haft det ganska länge, men det är inte förräns nu jag har börjat använda det. Användarnamnet är då MinnaNilsson, så in o glo där. Och i samband med att jag skaffade det började jag fundera på min copyright märkning på mina bilder. Ska jag ha © Minna Nilsson eller © minna.the.photographer@gmail.com som är min "fotografmejl".
De här fotona tog jag i alla fall igår; här har jag lagt till de olika ©-texterna. Tänkte att ni, kära läsare ska få bestämma åt mig! Skriv allt ni tycker & tänker om dom.

Rörigt liv



Just nu känns mitt liv så här rörigt, allt är upp och ner och jag (den där stora saken) hör inte ihop med nånting. Jag menar, man har ju inte nyckelringar tillsammans med öronstift?! Jag bara önskar att saker och ting ska fixa till sig. Men jag är ju snart klar med Matte B också. Det känns i alla fall bra. Och sen så är det ju lite programmering kvar, den ska jag nog fixa i morron, tror jag. Och så ska jag börja på hemlabben i morgon. Och efter det så är det ju bara svenskan och engelskan kvar. Och då kan jag ju inte smita ifrån dom som jag gjort hittintills. Men svenskan fattar jag ju fortfande inget av. Om någon där ute i cyberrymden har läst novellen "Berg som vita elefanter" av Ernest Hemingway så snälla snälla skriv en kommentar här så jag kan ta kontakt med er, för jag fattar inte alls vad den handlar om!

fredag, november 16, 2007

Åhhh. Förbannad

Hejsan!

Jag har från flera håll hört att du har en länk till vår testhemsida i
ett blogginlägg, ”onsdag, 11 juli, 2007”.
Jag ber dig att ta bort detta inlägg, åtminstone länken. Hemsidan är
icke offentlig och absolut ingen skall kunna hitta den genom att googla
lite.

Tack för visad hänsyn.


//Therese


Fick detta meddelande för några dagar men såg det först nu när jag loggade in på pixbox. Jag la ner själ och liv i att fixa dom här bilderna på de två veckorna som var sagda. Efter två, TVÅ JÄVLA månader, fick jag veta att det blir ingenting. Där var väl nån jävla barnunge som bara skulle ha en tia per bild, och det blev ju lite billigare då för dom. Jag ville inte ens hälften så mycket som man ska.
Jag är så jävla förbannad. Hur fan kan man ens be någon att visa hänsyn när man inte kan göra det själv. Personens ursäkt var att man var sjuk, men kan man ta kontakt med någon på pixbox första gången så kan man väl skicka ett meddelande att man är sjuk och att det kommer dröja med svar.

En resa genom lyckade misslyckanden...

Försök 1 - Totalt misslyckat.
Men jag hade bestämt mig, det SKA GÅ!

Eftermassa klippande och klistrande och deletande och kopierande och duplicerande, vilken såg då bäst ut?
Rania, Johan & Niklas fick vara smakråd...

Det blev den blå!
Men det ser fortfarande hemskt ut, speciellt med loggan...

Ett misslyckande, totalt misslyckande - Johans fel.
Dock växte en idé fram...

Efter massa kodletande utan resultat bestämde jag mig för att fixa loggan istället.

Nya loggan är på plats!
Alltså väntar mer kodletande, förhoppningsvis med resultat...

Och ja, till sist hittade jag det. Resultatet ser ni här!
Skriv gärna en kommentar så jag får veta vad ni tycker :)

torsdag, november 15, 2007

Hungrig

Börjar bli rejält hungrig nu eftersom jag väntade med att fixa maten tills jag hade tagit lite i badrummet också. Så nu är köket halvfärdigt precis som badrummet. Fast saker och ting kan väl inte bli mer än halvfärdiga när det är två veckor kvar tills man flyttar.
Hittade i alla fall min tejphållare. På toaletten. Knäppt ställe, ingen aning om vad den gjorde där... Men nu var den där och nu här jag ingen aning om var den är eftersom niklas tog hand om den. Alla femtielva balsam/shampoo/tvål-flaskor är i alla fall nerstoppade. Och alla parfymer som jag aldrig använder och alla andra småflaskor som också mest samlar damm. Någon som har lust att komma o hjälpa till någon dag?

Snart klar :)

Snart är jag då klar med köket. I alla fall klar med allt ovanför midjan. Golvet per fortfarande förjävligt ut, men jag tror vi måste få i oss mat innan vi orkar fortsätta... Bilder till dessa mobil inlägg kommer eventuellt senare.
Nu sitter niklas o gör massa blommor på flyttlådorna, gulligt. När vi ätit så ska jag rota fram reklam så jag kan slå in det mesta av köksporslinet. Vi behöver ju trots allt bara två av allt...
Seså, skriv nu kommentarer så jag blir glad :)

Tillägg

Måste säga att niklas dock är grymt duktig med städandet och packandet. Han här tagit hand om nästan all multimedia nu. Kram på dig för att du är så duktig! Du är min hjälte! Jag tycker jag har varit ganska duktig också som tagit hand om nästan all disk och fixat i köket. Men älsklingen är mycket duktigare <3

Fuska

Eftersom jag sagt att vi ska packa och så nu så ska jag inte sätta mig vid datorn, men jag fuskar lite grann och bloggar via mobilen istället... Jag väntar på att disken ska bli klar... usch vad jag gör
massa punkter hela tiden blä... Nu gjorde jag det igen. Usch.

Fotoboken :)

Idag fick jag fotoboken som vi gjort på fotomania - nature art:
(oerhört dåliga färger pga scannern.... men ni får i alla fall se den!)



Framsida
med min bild
Sida 1

Sida 2

Sida 3

Sida 4

onsdag, november 14, 2007

Testing testing

En liten test för att se hur det funkar att blogga från mobilen... Men
det verkar inte funka att lägga till bilder. Blä.

Motionerande S500i

Så nu är man ägare av världens snyggaste mobil: SE S500i. SE står ju då för Sony Ericsson, och jag som sagt att jag aldrig skulle ha en ericsson.. ähum ja jag sitter ju här med en och är jättelycklig så jag har tydligen en i alla fall.



Och sen den stora nyheten, och den bästa: Jag har börjat motionera igen :) Var ute och sprang/gick i ca en kvart innan idag. Låter kanske inte så mycket, men för lilla (stora) mig som lyckas stoppa på sig massa extrakilon här o där så är det faktiskt ganska mycket. Sen när jag flyttar till Öjebyn så ska det simmas, minst fyra gånger i veckan. Och till Julafton, då ska jag vara fin igen :) Fast det ska inte bli som sist, för den här gången ska jag börja äta ordentligt igen. Och så är onsdagar och lördagar godisdagar, eller vad man ska kalla det. Äta-gott-dagar kanske?

Vad tycker ni om min nya outfit på bloggen? Tycker i alla fall att den blev härligt vintrig av sig. Ni som vill ha mitt mobilnummer, skriv här så skickar jag ett sms :) Angelica & Fanny ska få sina sms inom några minuter. Nu ska jag ta itu med mat och sen ska det pluggas. Det är ju trots allt betygdialog på söndag.

Kramhejs!

söndag, november 11, 2007

Inredningsdetaljer i snötider

Nu när jag o Niklas* ska flytta till nya lägenheten så sitter vi och kollar på massa inredningssidor.. Jag letar mest efter någon kul julklapp till mig själv och Niklas han eehhh.... kollar på massa spejsade grejer.
Julens helt klart knäppaste och fulaste modernisering av julsaker:
En julkrubba i plast med gubbar som ser ut som dom här... typ legogubbarna.

Lyssnar t.o.m. på julmusik nu. Jag menar om det snöar ute och man letar julklappar? Det måste ju vara tillåtet då ^^ Vi har ju typ en decimeter snö nu!

Sen fick jag VG+ både på speaking & Writing på engelskan, en riktig lyckodag med andra ord. Plus en ny mobil senast onsdag!

Jag funderar ju på att köpa nya krokar.. eller ja vi har ju inga krokar här. Här är ett förslag som jag fastnat bra mycket för!
Här är en annan grej jag fastnat ordentligt för, dock itne något jag tror jag skulle ha användning för, men kul ändå ju! Klistermärken med humörsvägning.
En väldans snygg grön klocka jag fastnat för. Den är jättesnygg, passa dock inte in i min plan för mitt rum... Tyvärr...
Såg en fin spegel på IKEA med blommor på. Men jag vill ha möjlighet att ta av blommorna och hittade därför en väldigt snygg grej på bluebox.se som jag ville ha. Fast dom blommorna är egentligen till för att hänga, och inte sätta på speglar. Men i alla fall!
Hittade världens gulligaste lampa (Fortfarande inget jag vill ha... Men gullig ändå!).
Något jag däremot verkligen vill ha är denna ljusslinga. Svart med blommor...
Dagens skrattmojäng: En krokodilljusstake! Den är verkligen värd att kolla på, bara för skrattets skull :)
Denna tejphållare och gemhållare är verkligen gulliga. Funderar på att skaffa, om inte åt mig så åt någon annan, bara för att dom är så grymma!




*Jag har bestämt att flytta ihop med Niklas istället för Angelica pga vissa saker som Angelica vet om men jag inte anser nödvändiga att förse allmänheten med. Jag vill poängtera att jag fortfarande är kompis med Angelica.

lördag, november 10, 2007

"Barnen sörjer hälge"

Jag tycker så synd om dom, både barnen och älgen...
http://metro.se/se/article/2007/11/09/07/3622-62/index.xml

Men ungen som hittade den verkade ju tagit det bra i alla fall...

torsdag, november 08, 2007

Fyfaan. schema.

Perioden som är understruken är den period jag är inne i nu: v 45-46
De helt inringade är de uppdrag som jag är klara med: bd = betygsdialog (man pratar med läraren som ser vad man kan muntligt och sen får man sitt betyg)
De halvt inringade är jag inte helt klara med.
fyfaan vad jag ligger efter.

måndag, november 05, 2007

Plugg: inte done

Nu har jag gjort en massa plugg känns det som...
Svenskan har jag läst allt, sen är det itne så mycket att skriva. Man ska skriva minst 300 ord om sig själv, intresse, mål med utbildningen och mål i kursen... På engelskan så skrev jag 126 ord, men där var inget krav på hur mycket man ska skriva. Så om jag fixar till den rent grammatiskt och sånt där så är 300 ganska lite. Sen ska jag läsa en novell och berätta med minst 150 ord vad jag tror den handlar om, det är ju inte hlelr så mycket. Man ska ju dessutom motivera och ha med citat från texten. Sen ska jag berätta vilken, och varför, bok jag ska läsa till nästa uppdrag. Och till sist: vad har jag lärt mig i detta uppdrag & vad har varit me givande + motivering då. Så det är ju inte så mkt alls. Typ en halvtimmes jobb kanske om jag skriver direkt på datorn. Annars en timme + 20 min datainskrivning. Och till denna perioden är det ju sen uppdrag två, så därför är jag och niklas på väg till biblioteket. men Niklas letar efter en bok ( den sjungande döskallen och andra spökhistorier), en svart bok. Har ni sett den så skriv för den är totalt borta!
Religionen läste jag klart häromdan och gjorde alla frågorna i morse, utom en då som jag inte riktigt fattar. Men nu har jag hittat studieguiden, så nu kanske jag fattar nåt mer när jag börjar läsa. Det är ju sista uppdraget så sen är det betygsdialog som väntar där. Den kommer nog att gå bra. jag förväntar mig i alla fall VG.
Naturkunskapen (1) är ju nästan klar, ska bara fixa sista grejen, en hemlaboration. Plus uppdrag 2 och betygsdialog. Usch vad mycket det kändes hels plötsligt >.<
Engelskan har jag ju hela kvar (blä!). Sen ska jag ju göra tredje också under denna och nästa veckas planering.... (ännu mer blä...)
Efter det så är det matte b som jag ahr en uppgift kvar på och sen är det andra halvan av kursen som ska genomföras och sen är det betygsdialog, men det är ju egentligen inte förräns nästa period den är.
I programmeringen, det roligaste ämnet, så är det ett uppdrag denna perioden . Enda ämnet där jag inte ligger efter. Eller ja, det skulle varit gjort förra perioden men inte så mkt efter då. Och nästa period så är det tredje, sista, uppdraget och betygsdialogen.

Usch, tror inte att ngn orkade läsa. Men jag ser ju själv hur mycket det är. Blä.

Ingen mer än Angelica som ville ha mitt nya nummer..? Buhu.

Fanny - Kompis

Idag är det en av mina bästa kompisar som är idol!



- Fanny Lejon -

http://prism.bloggspace.se/

Tack vare dig så finns musiken i mitt hjärta igen. Jag har hittat musik som får mig att gråta av lycka av att känna texterna i varenda cell, att känna musiken rö genom min kropp och få mig att skaka. Poesi, vackra ord, hårda ord, toner som flyter och toner som väcker bergen och förflyttar dom. Det finns anledningar till att få slut på ord. Orden kommer alltid att finnas. Men det finns anledningar att glömma. Anledningar som musik. Musik som får mig att skälva, dansa runt, gråta och framförallt. Börja drömma igen.

söndag, november 04, 2007

Musiken är åter min passion. Tack Fanny.

"Jag läser inte bara på det kvinnliga sättet, jag lyssnar även på det kvinnliga sättet. Lyssnandet är en passion för mig. Jag bryr mig inte om vem som står bakom musiken. Jag bryr mig inte om var den befinner sig på den kvalitativa hierarkistegen. Det jag däremot bryr mig om är ifall musiken väcker känslor hos mig. Ju starkare känslor, desto bättre."

citat från:
http://www.metica.se/index.php?sida=brannpunkt&a_id=0065

Återigen, tack Fanny. Tack vare dig så finns musiken i mitt hjärta igen. Jag har hittat musik som får mig att gråta av lycka av att känna texterna i varenda cell, att känna musiken rö genom min kropp och få mig att skaka. Poesi, vackra ord, hårda ord, toner som flyter och toner som väcker bergen och förflyttar dom. Det finns anledningar till att få slut på ord. Orden kommer alltid att finnas. Men det finns anledningar att glömma. Anledningar som musik. Musik som får mig att skälva, dansa runt, gråta och framförallt. Börja drömma igen.

S500i

Jag ska få ny mobil :D med nytt nummer, så alla ni som vill ha det nya, skriv enm kommentar här så får ni det* ^^
Gladgladglad är jag ^^,




*med vissa restriktioner då....

Snöpromenad.

Alfred tyckte det ordet lät sött. Inte vet jag. Men nu har i alla fall jag och älskling varit på en (nästan) två timmars snöpromenad. Det var trevligt och härligt kallt! Så nu ska jag lägga upp en av de bilderna på bilddagboken. För mina stackars bevakare vrider sig just nu av besvikelse på att jag läger upp tråkiga vardagsbilder istälelt för mina intressanta naturbilder. Jaja. Men en bild ska upp i alla fall. Sen ska det pluggas. Läste klart religionen i morse, ska skriva sen. Och halva svenskan har jag läst. Om studieteknik och att tala och att skriva. Så sen får jag se vad nästa ämne blir. Engelskan vill jag spara till någon gång om tjugo år, men jag vet att jag inte borde. Men vi får väl se hur det blir. Programmeringen är ju roligast. Helt klart. Måste ringa mamma också. Om finskan, så jag kan börja plugga det till våren. För det är ju faktiskt så att nästa år är det året då jag fyller arton.

Vov: Dagens sötaste nyhet

Det här kallar jag bästa kompis: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1162681.ab

Det handlar om en vovve som fick fetmon valpar och då rycker hennes (icke-dräktiga) bästa kompis in och börjar amma. Värsta bästa kompisen!

Nu ska jag och Nikals ut på snöpromenad. Sen far Niklas ngn gång idag och jag kommer vara ensam jättelänge. För han ska ha APU och då ska han sova i öjebyn hela tiden. Buhu.

Leonard Gren - Skapare

Idag blir dagens idol en kille som jag inte alls känner, men som har underbara bilder.


- Leo Gren -



http://www.leogren.com
http://leogren.bilddagboken.se

Leonard Gren är en oerhört duktig fotograf enligt mig, och säkert många andra. Han fotar lite allt möjligt och jag tycker att han lyckas lika bra, vad han än fotograferar. Jag är helt mållös över de bilder han tar. Han lyckas verkligen fotografera känslan. Han är även grym på att rita och illustrera. För att se vad han gjort så kolla in hans hemsida, se den översta länken.
Leonard förtjänar verkligen att hamna här eftersom han är en av mina fotograf-idoler!

lördag, november 03, 2007

Anna Arvidsson - Skapare

Idag är det en tjej som jag egentligen snackade mest med för några år sedan, men som jag nyligen hittade på bilddagboken som är idol.

- Anna Arvidsson -


http://tangorabatt.bilddagboken.se

Anna är en glad tjej som är riktigt kreativ & hon är även riktigt sjysst kompis och därför blir hon idag idol!

Programmering: MVG

Fick tillbaka uppdraget idag. Gjort en liten miss men jag fick ändå MVG, tjohoooooo!

fredag, november 02, 2007

Programmering: Done.

Äntligen! äntligenäntligenäntligen är jag klar med javan! Gud vad det har tagit tid. Men klar är jag nu. Ska bara kolla igenom allt och sen ska det skickas in! Wihoooo

Linnéa - Skapare


Idag är det ytterligare en från bilddagboken som blir idol!


- Linnéa -


http://mocky.se/
http://mocky.bilddagboken.se/

Linnéa håller på med att göra smycken bland annat och ajg måste säga att hon är grymt duktig på att göra det! Och just därför blir hon uppmärksammad som idol idag! Hon säljer sina smycken på hemsidan ovan så ni kan ju gå in och kolla.

torsdag, november 01, 2007

Visuell misshandel...

Sitter hos Angelica och misshandlar Gabbi visuellt...
Ni får se resultatet sen :) Men det blir bra i alla fall. Vi har pratat om nya lägenheten o sånt dära :) Kristoffer är också här och efter mycket krångel så kan han nu ta bort ulf lundell-låtarna från sin lastfm. Trevligt trevligt. Jag hade inte heller velat ha dom där! Det är nästan värre än elvis presley ju! Men nu ska jag leta inspiration till min misshandel, hejs!

Annika - Lyckosyrsa

Idag är det pappas flickvän som får bli dagens Idol. Ordet "lyckosyrsa" kommer från filmen Mulan. Jag ville använda ett ord som förklarade att personen gjort någon lycklig, och kom då att tänkte på den lilla lyckosyrsan i filmen.

- Annika Wallen -


Annika är pappas flickvän och hon har, vad jag har sett, gjort pappa mycket lycklig. Jag tycker själv att hon är mycket snäll också och hon är duktig på att pyssla. Jag tycker att Annika helt klart förtjänar att vara dagens idol!