Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

lördag, juli 12, 2008

Inte en MacBook men en MyBook

Igår skulle jag lägga mig tidigt, så blev det inte. Det blev att sitta och prata till halv två. Igen. Idag var jag i alla fall uppe halv elva. Nu ljög jag, jag vaknade halv elva och gick upp halv tolv. Så trots att klockan bara är kvart i tre har jag redan hunnit göra av med tusen spänn, duscha och äta frukost. Plus cykla fram och tillbaka till stan. Där jag gjorde av med pengarna.

Jag är alltså nu ägare av en 500 gb extern hårddisk. Jag kunde ju inte få en MacBook, så det blev en MyBook. Okej, jag tyckte i alla fall att jag var lite fyndig där... Men någon kalender hittade jag inte så om ni har tips på nån internetshop som säljer kalendrar, tipsa mig!

Men förutom det så är jag även med och tävlar om en årsförbrukning thé här. Man får alltså en påse med 80g thé varje månad (olika smaker varje månad) om man vinner. Låter toppen tycker jag. Nu har jag visserligen inte druckit så mycket thé sen vi skaffade soda streamern, men klart det är trevligt att ha thé hemma! Dessutom flyttar ju Bella till Öjebyn snart, så då lär det ju gå åt haha.

1 kommentar:

Lina sa...

Roligt att du ville vara med och tävla. Stort lycka till!! :D