Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

fredag, februari 22, 2008

Flower with jewellery


Bild från min flickr: MinnaNilsson.

Okej, ny tävling!
Den här gången ska ni skriva VARFÖR ni vill ha detta armband!
Det är JÄTTEVIKTIGT att ni antingen lämnar en blogg/mejl-adress eller att ni på något annat sätt klargör vem ni är, oavsett om jag känner er eller inte. Ni som jag känner kan ju skriva nåt typ "har en hund som heter Sippan" eller nåt. Hoppas på många tävlanden!
Fredagen den 28:e februari, klockan 1500 så stängs tävlingen.


edit: för att se fler bilder av armbandet gå in på: http://safirvingar.110mb.com/ och klicka dig vidare till armband, klicka sedan på "rätt" armband!

4 kommentarer:

Matilda J sa...

Detta armbandet är jättefint och väldigt fina färger på det + att jag tycker att man kan ha det till nästan vad som helst för sorters kläder det är säkert många som hade tyckt om detta om man hade haft det på en fest+ att jag tycker att det är bra att där är den där guldiga färgen och det där vita och röda det gör att man kan ha det till många kläder + att det håller garanterat bra för du minna har gjort det hade jag gärna villat ha det.

dojjanhannsepannsan sa...

Det är väldigt vackert, pärlor är vackra. Vita pärlor alltså. Färgbleka men reflekterar ändå hela regnbågar. Skulle behaga mig ypperligt att bära det och matcha mina transparentfärgade handleder. :)(och förhoppningsvis sommartid med om man nu lyckas byta hudfärg lite ;D)
/Hanna

fanny sa...

du menade inte fredag den 29 :s ?

Minna Nilsson sa...

Jo, 29:e såklart.