Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

onsdag, maj 21, 2008

Det handlar om dina pengar, idiot!

http://www.e24.se/pengar24/dinekonomi/

bankforsakring/artikel_471171.e24


Blir så JÄVLA ARG över hur ansvarlösa folk är. Okej, det är en sak om man inte pallar läsa alla avtal på communities på internet, för det står oftast att man inte får mobba folk och sånt självklart. Jag läser inte dom. Jag håller mig alltid till god etikett och svensk lag så då borde det inte bli några problem. Och dessutom, så är det inte många sidor som verkligen tar tag i problemmakare*.

Men när nånting handlar om ENS PENGAR, då läser man väl ändå?! Killen som artikeln handlar om har ett likadant bankkort som jag. Oavsett vad banken säger så står det i papprena som man får med i kortet. JÄTTETYDLIGT. För såna papper trodde jag att varje vettig människa läser. Sådana papper som handlar om dina pengar, direkt eller indirekt. Så, hallå? Han får skylla sig själv.

Jag menar, om någon kommer fram med dig med ett papper och säger, skriv under här så att jag kan få låna pengar av dig (usch vad dåligt exempel, men fantasin försvann). LÄSER DU DÅ INTE PAPPRET innan du skriver på? Då får du ju skylla dig själv när det visar sig att du nu har skrivit under att den här personen får låna hur mycket som helst utan att behöva betala tillbaka. Någonsin. Och du har inte ens rätt att neka personen att låna av dig. Hallå??!

*Bilddagboken t.ex. där har dom en regel som säger (precis som svensk lag) att man inte får använda bilder från google, elelr stjäla några bilder över huvud taget. OCH GÖR bdb NÅGOT ÅT DETTA? ähum. Näe.

2 kommentarer:

anna sa...

massa onsdsgskramar till dig, några planer för dagen?

josefine sa...

hej! paketet med halsbandet och armbandet har kommit! :) du ville ju att jag skulle kommentera! :)