Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

lördag, maj 31, 2008

Det här med värme

Det här med värme är inte nåt jag hurrar över. 25 grader är en bra temperatur om solen lyser. 30 som högst i skuggan, men då får solen fan vara bakom moln. Idag är det 29 grader (för en timme sen i alla fall) och solen steker nåt så in i helvete. Resultatet är att jag matstrejkar och härmed bara äter frukt, alternativt fruktsallad. Med vispgrädde helst.


Bild från förra sommaren.

Och resultatet av det är att jag blir hungrig direkt. Igår var vi hos Tezet då han och hans broder hade party. Vi tänkte bara stanna en liten stund men det blev en ganska lång stund. Dock inträffade en rolig incident inom fem minuter. Men det fattade jag inte förräns efter en timme typ.

Jag går och sätter mig på en stol, för att se på när ett par kör Guitar Hero
Killen framför mig: Hej vem är du då?
Jag: Minna, Niklas flickvän.
Killen ser funderande på mig och vänder sig sen om. Några sekunder senare säger hans kompis till honom: Den Niklas alltså... och pekar ut mot gården där Niklas fixar cykeln tillsammans med Tezet.


Som sagt fattade jag det här då lite senare... Av 20 pers så lyckas jag sätta mig bakom en kille som frågar vem jag är. Och av 20 pers så råkar den här killen heta Niklas. Inte konstigt att han började fundera över vad jag sagt. Hahaha

2 kommentarer:

Marie sa...

Haha, det var lite kul :D
Svar från min blogg:
Jag drogs åt häxhållet när jag var "ung"... jag accepterar att andra vill döpa sina barn och gifta sig i kyrkan. Men jag kan ärligt talat inte förstå varför i hela friden man egentligen ska göra det om man inte är religiös? Det övergår faktiskt mitt förstånd. Men alla är olika, jag gifte mig borgerligt och vi åt bröllopsmiddag på ett cowboyhak, det passar min image ;o)

Monica sa...

Det räcker med bokens titel....