Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

torsdag, mars 13, 2008

Telefonsamtal från mentorn

Pratat med Ann (mentorn alltså för er som inte lärt er det ännu, och ja, niklas, jag riktar mig speciellt till dig!) nu. Ska komma ner efter påsk i en eller två veckor till Korr och vara halvplatselev. Spec i matten då och sen får jag se hur det blir med dom andra ämnena. Ann hoppades att jag skulle göra klart engelskan innan dess och det hoppas jag med. Tyvärr är detta med ordbegränsning inte riktigt min sak. Så en Argumentative Essay på 150-200 ord kommer gå åt helvete. Men vis av erfarenhet så vet jag nu att jag kan lugnt skriva 350 ord så länge det är bra. Sist jag skrev en argumentativ text på svenska så var den på säkert sextonhundra ord. Tar man då bort allt onödigt så är det kanske 800-1000. vilket är fyra/fem gånger för mkt fortfarande. Dessutom har jag inte en aning om vad jag ska prata om. Kapitlet som behandlas i samband med uppgiften handlar om ifall man ska få slå sina barn eller inte. jag måste ju inte skriva om det, tur är väl det för jag är väldigt kluven i det. Så... vad kan jag skriva om? Tips, tack!!!
Jo, sen fick jag reda på vilka texter jag behövde läsa inför muntliga tentan. Toppen verkligen att inte behöva sitta o plugga in alla texterna!

1 kommentar:

Katie sa...

Ahwiee! Ann snicksnackade nånting om att hon vill ha ner mig efter påsk också, det vore ju snajsigt om vi kunde få träffas:D