Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

söndag, april 27, 2008

Den hemska tandfén

Påminner lite smått om min tävling till att börja med. Vinsten är alltså ett halsband plus en hemlig sak. Jag tycker det är kul att så många svarat redan! Dock saknar jag några som jag tror läser bloggen regelbundet. Fast ni kanske inte vill ha halsbandet i och för sig...

Men jag överlevde natten i alla fall. Trots min knäppa drömmar. Jag drömde sist av alt att jag var i Tureholmskyrkan i Sösdala och skulle se på något, kommer inte ihåg vad, och så var det fullt överallt, jag fick inte sitta nånstans! Så då gick jag ut och tjurade och sen blev det nå äventyrsbana och så tappade jag en tand. Och sen satt en sak liknande en trollslända fast i mitt öga och sen när jag gapade så satt en likadan där på en tand och då drog jag ut tanden med tandkött o allt. Så jag vet inte riktigt vad drömmen betyder men nån snäll tandfé var där i alla fall inte.

Till saken hör väl detatt jag, 17, 5 år fortfarande har mjölktänder. Hur det kommer sig vet jag inte men jag ahr fyra eller fem kindtänder som jag inte tappat. Så min f.d. tandläkare frågade jämnt om de var lösa och jag sa näe.... Jag tror det kan ha att göra med att jag, vid nio års ålder, slog framtänderna i backen och kroppen därför behåller alla tänder den kan. Eller att jag slog sönder nåt viktigt så kroppen stannade upp med att "tillverka" på de nya tänderna. För jag har alltså tänder under dessa som jag ska tappa. Knäppt. Vem vet, jag kanske tappar dom när jag fyller 30 eller nåt?

Men nu ska jag o Niklas på promenad bort till affären. Sen bär det av till Lule och Storeheden. Myrorna, jag säger bara Myrorna och mina ögon riktigt lyser!

2 kommentarer:

angelica sa...

alltså min kompis hade kvar en mjölktand tills i höstas när tandläkaren ba "oj du har en mjölktand kvar, vi måste dra den annars kommer dina nya tänder under bli missbildade" :S
Så nu har hon tandställning för att fixa osv.

Jzza sa...

Jag vet en som inte tappade sina mjölkisar förrän vid 30! oO