Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

onsdag, april 23, 2008

Ingen ungjävel här längre

Jahapp, så var ännu en munta över - med ännu ett VG. Jag har verkligen sänkt mig sen högstadiet, då var jag MVG-ungjäveln. Men nu är jag bara en VG-unge. Eller ja, jag är ganska nöjd med det också. Så länge jag får tillräckligt med MVG för att väga upp mina G så att säga. Engelskan gick *host* superbra *host*. Nämen efter 25 minuter så insåg jag att jag hade missat realian, så ja. Jag kunde uppenbarligen väldigt mkt ändå, för han tyckte jag kunde grymt mkt ändå! Och VG på läsningen och på översättningarna och... Ja, allt annat. Sen tyckte han att det var konstigt att jag svängde så mkt i betyggen på uppdragen, två g, två vg och ett mvg. Jag förklarade att jag tagit en tripp ner till Torsås för att fixa grammatiken och då förstod han det. Slutbetyget var i alla fall VG som sagt. Trevligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

SYND flicka lilla men högstadiet är en struntsak jämfört med gymnasiet, därav dina sänkta betyg

Minna Nilsson sa...

Och, person anonym, du har aldrig gett mig en komplimang, du har aldrig gett mig positiv respons, så jag undrar vad fan du håller på med här. Du tror uppenbarligen att jag är en jävla idiot. Du tror uppenbarligen att jag tror att världen är lite gosig krambjörn. Men jag ska tala om för dig, att det pågår så jävla mkt i mitt liv som jag inte tänker skriva här på bloggen. Det pågår så jävla mkt hemskt i mitt liv, så jag är helt hundra på att livet inte är nån krambjörn.

Klart jag är arg för att jag inte får mvg på allting i skolan, självklart är jag det. Men å andra sidan, jag jobbar ju bara 1/4 av tiden jag borde jobba med skoluppgifter, så så arg är jag inte för det. För jag vet, att jag skulle kunna göra bättre ifrån mig om jag gjorde skolarbete istället för att sitta och svara en anonym person. Jag vet att jag hellre prioriterar andra grejer framför mina mvg, och så länge jag gör det, så länge lär jag få dras med mina vg. Så enkelt är det och svårare lär det inte bli.

f sa...

kommentarerna från de anonyma är kanske inte från samma person?