Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

måndag, april 28, 2008

Fullspäckat med massvis av vänner!

Nu har jag inte haft tid att skriva på hela dagen. Ganska skönt att vara så upptagen ändå på ett sätt. Morgonen började i alla fall med toalettbesök sen frukost sen tvätt sen okq8 (inget cykellås) sen hem o tvätt o hämta ut pengar o sen grans o sen emma o sen hem o fota emme o sen lastchaos o nu skolarbete o bloggar.

Som Karin säger: "bloggar är ett stort hinder när man har skolarbete att göra...". Emme blev i alla fall fotad och det var mkt trevligt att få några kläder fotade. Fast jag insåg ett stort problem: Jag har inte tillräckligt med bekanta som har mindre storlekar än jag för att täcka upp alla de stilar som jag har kläder för. Så... Bella, du kommer få vara offer för alla stilar i princip för du är som en stilkameleont!

På grans så träffade jag Emma o Nina först. O sen skrämde jag Gabbi ordentligt när jag höll för ögonen på henne. Jag kan inte hjälpa det, vissa tycker säkert jag är barnslig men jag tycker det är så kul! Och Fanny o Emmi. Och Angelica träffade jag ju också, trevligt trevligt. Vi har ju inte träffats sen 30:e oktober! Och ändå går hon utanför vår lägenhet varje dag. Skandal. Hundprat som vanligt blev det i alla fall. Sen blev det tre timmar hos Emma o Nina. Fast Nina skrev nå Engelska B-prov så hon avr inte där så länge, och när hon kom så kom Sara också. Trevligt trevligt! Och sen träffade jag ju Anna också, precis när jag skulle cykla iväg.

Last Chaos, för er som inte vet vad det är så är det typ World of Warcraft fast gratis. Ikväll har jag varit healer, och jag gjorde mycket bra ifrån mig fram tills spelet började lagga, då var det inte så trevligt längre. Men det är i alla fall superkul och du kan ladda ner det här, dock krävs det att du är medlem (gratis, kostar inget det heller...).

Nu tycker älsk jag ska sova. Och jag tycker jag ska skriva klart om "De underbara styvsystrarna". Och grammatiken och allt annat svenska-grejs.... Godnatt kära vänner och tack Nevnarien som länkade!

1 kommentar:

f sa...

jag tycker inte att jag har stora storlekar =o