Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

söndag, april 27, 2008

Rädda mänskligheten!

Klockan är jättemycket, jag har inte fått gjort ett skit det senaste dygnet och det värsta är att jag aldrig kom iväg till affären - och affären öppnar inte förrän 1200 imorgon. Jag har haft ganska "trevlig" mens senaste halvåret, ingen märkvärdig mensvärk och absolut ingen jättejobbig mensperiod på något annat sätt. Nu straffas jag. Nu straffas jag som bara den, har haft jätteont idag och jag tycker inte att jag gör något annat än springer på toa. Detär alltså 12 timmar kvar tills affären öppnar, jag måste gå de 3 kilometrarna dit OCH hem (det är lika med 6 kilometrar), och jag har bara två tamponger kvar. DET ÄR KRIS om något. Kan inte nån jävel dra sig ut hit i ingenstans (norrfjärden, piteå, norrbotten, sverige) och dumpa ett gäng tamponger? Helt storlek plusplusplusplus och helst inom de närmaste åtta timmarna. Please! Din gåva kan rädda mänskligheten. not. Men det känns faktiskt så. Herregud.

Edit, 2 min senare: Okej, jag hittade en till. Ni kan stoppa in vinterkläderna i garderoben igen och luta er tillbaka i soffan. Katastrofen avblåst. Nästan åtminstone. God natt.

4 kommentarer:

anna sa...

vadå vet om jag klarar det?
det är ju inte jag som ska gifta mig eller göra nåt mer än att fotografera gäster,festen och mingel.
Och fota kan jag.

Anonym sa...

Jag förstod bara inte hur du menade med kommentaren " det är inte som på film"..och så det om att jag klarar/inte klarar det.

Klart jag ska ta betalt - det är ju mitt jobb, jag arbetar ju som fotograf/illustratör/grafisk designer. Sen att jag inte tar 10 000 som en riktigt erfaren yrkesfotograf är en annan sak.
Men jag har gått fotoutbildningar, jag har fotat i 14 år och jag har riktig utrustning.

några söndagsplaner för din del gumman?
kram!

anna sa...

..det där var från mig..hihi
kram

Vanadesse ~ Designing Everyday Life sa...

Tack så mycket! Glad jag blir!

Jag tävlar inte med denna bloggen då tävlar jag i så fall med min privata! :)