Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

lördag, april 26, 2008

Tävling: 500 inlägg ska firas!!!För att fira att jag snart skrivit 500 inlägg (efter detta såär det endast 10 inlägg kvar!), sålottar jag nu ut ett halsband, värt 79 eller 89, kommer inte ihåg vilket. Helt oanvänt! För att vara med och tävla så vill jag att du skriver i kommentatorsfältet hur du hittade hit från början, alltså första gången du läste min blogg, hur hittade du den? Glöm inte att skriva dit ditt namn och bloggadress (har du ingen blogg funkar det med mejl också). Jag räknar med att ha skrivit dessa 10 inläggen tills på onsdag, så ni har alltså till 1 Maj 10.00 på er att skriva varför ni läser min blogg.

Men, som om inte detta var nog, så följer en hemlig present med... Den presenten är inte bestämd än, men värdet kommer nog ligga mellan 50 och 100 kronor! Så, genom att delta så är du med i en tävling med vinster på ett värde mellan 120 och 180 kronor!

Du betalar självklart inte frakten utan den står jag för (om du bor i Sverige). Alltså är det helt gratis att tävla och så länge du bor inom Sverige så betalar du ingenting. Bor du utomlands så måste du tyvärr betala den extra kostnaden som det blir att skicka utomlands.

23 kommentarer:

Rania aka. MasaKarasu sa...

Jag lärde känna dig på bilddagboken, något jag är mycket glad för, och vi länkade till varandras bloggar, frågade varandra om råd när det gällde design och har hjäpt varandra etc. =D

Helena sa...

Hehehe. Vi träffades genom att jag frågade i en blogg om Photoshop. Du har hjälpt mig massor, och på sidan om har väl jag också gett nåt enstaka nyttigt råd åt dig. Du gav din bloggadress åt mig. Sen har vi MSNenat om det ena och det andra ;0) och det är glädje att "ha hittat din kontakt". =0)

leopardia sa...

jag är inte helt hundra, men undra om inte jag hittade din blogg via pyttis blogg.
för övrigt var det en oerhört läcker bild du fixat :)

Marie sa...

Hittade dig genom mammamuratovic.blogg.se
Är nu med å tävlar *hoppas* på vinst!!!
mvh Marie

Linda sa...

Jag började läsa din blogg den gången du lottade ut läppglosset, och jag hittade till dig via en tävlingsblogg som tipsade om din blogg, o sedan så har jag hängt kvar;)
Gillar det du skriver.

Tusen kramar.

joss sa...

Jag hittade din blogg när jag höll på att snoka runt lite bland massa olika användare och letade efter något intressant att läsa och fördriva lite tid med. Jag fastnade direkt för ditt sätt att skriva och har läst din blogg sen dess.

Jag vinner aldrig tävlingar, men jag såg detta som ett tillfälle att berätta för dig att jag gillar det du skriver och jag hoppas att du fortsätter blogga så jag har något att roa mig med under trista kväller som den jag har nu!

Anneli sa...

Hittade hit via mammamuratovic.blogg.se

Är med och tävlar om detta fina halsband!

anneli.ostlund@yahoo.se

Katie sa...

Jag tittade in här första gången då vi via mail kommit fram till vårat gemensamma skoljobbs-störmoment, nämligen alla dessa bloggar som bara måste besökas innan det går att få något vettigt gjort...

Tessah sa...

Första gången jag är in på din blogg :) Vill också vara me i tävlingen :)

Hittade hit genom http://www.vagavinn.blogg.se
kommer bli mer ggr jag kikar in här hos dej kan jag säga på en gång :)

Jenny sa...

jag hittade till din blogg genom http://tavlingsdax.blogg.se

Frida sa...

Hittade hit genom vagavinn.blogg.se :)

Therese sa...

Jag hittade hit genom en tävlingsblogg:)

jag har även länkat till tävlingen:
http://tavlingsportalen.blogg.se/1209287345_vinn_vackert_halsband.html#comment

Jag driver en tävlingsportal på internet så du får gärna tipsa mig om det dyker upp några tävlingar på din blogg i framtiden.

min mail: therese@vallnet.se

KRAM

Sandra sa...

Hittade dig genom en annan blogg, och fastnade ^^,

Sofie sa...

http://tavlingsdax.blogg.se/1209303786_tvlingsdax.html

tror det va genom bloggsök

Jzza sa...

Jag träffade dej första dagen på bondeskolan genom att Gabbi pratade med dej när vi blev indelade i grupper. jag minns att jag gillade dialekten och att du var så öppen. Sen åt vi ju lunch hela gänget tillsammans den dagen. Men det jag kanske mest minns från där i början, som verkligen gjorde att vi började umgås var någon dag senare, när vi hade idrott i skogen och du och niklas kom o frågade om vi ville fara och bada... :D

Jacquelinnie sa...

En kompis tipsade mig om din blogg hon tyckte den var grym så jag kollad in den :)

En Mölnbobos Liv sa...

Jag hittade hit via en tävlingsportalen så första inlägget jag läser är det här :-)

min blogg: http://www.annakarlsson.se/blogg/

min mejl: info@annakarlsson.se

f sa...

Im on! I knew you since before ;p Hahah, nåmen, eftersom att vi kände varandra så har jag för mig att du skaffade en bloggspace, men den varade inte så länge för den skaffade du den här ;p MIN KOMPISLISTA BLEV TOM ;p Det är bara hon Betty kvar. Hahah. Nåmen, lärde känna varandra gjorde vi genom skolan eftersom att det var du och jag som pratade med varandra i klassrummet, skåningen! Tjiing!

Carola L sa...

Jag kom just hit! För att vara ärlig - kom hit från http://tavlingsdax.blogg.se/ men har lagt till dig i favoriter. Jag blev kvar en stund för att läsa inlägg och såg att vi nog kan räknas som grannar

nevnarien sa...

Oj, jag som precis skulle göra reklam för din tävling, men det ser ut som det inte är någon idé nu? haha :)

nevnarien sa...

oj nu såg jag .. 1a maj.. men då lägger jag in en länk nu :)

Ellen sa...

Hejsan Hoppsan!
Jag hittade till din blogg genom Kenzas.se . :) Du ahr ju målat så fina bilder till henne så jag var tvungen att kolla din blogg. :) Har även hittat din bilddagbok tidigare. :)

Pernilla sa...

Jag hittad hit för länge sen och har läst lite ibland. Sen har jag glömt bort din blogg som man kan göra ibland. Men jag läser nevnariens blogg och där stod det att du hade en tävlig! Då hittade jag hit igen! Grymt kul:)