Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

måndag, november 26, 2007

Skrivbordstädning på drygt 150 ord

Städade nyss skrivbordet, det behövdes. Behövdes verkligen. Hittade massa roligt skräp och hälften av allt som låg på skrivbordet hamnade i högen "tråkigt skräp". Alltså rakt ner i papperskorgen. Det roliga skräpet åkte ner i en låda för att vänta på flyttkartonger, alternativt nån soptunna eller nåt annat.
Men nu, nu ska jag plugga. Och så ska jag skriva till min svenskalärare att jag inte fattar ett smack av "Berg som vita elefanter" av Ernest Hemingway. Så många gånger som jag har skrivit att jag inte fattar något av den novellen borde jag hamna först på googles söksida snart när man söker efter den. Måste testa det sen. Men man ska ju bara skriva 150 ord så borde man få godkänt. Alltså borde jag klara mig, för skriva 150 ord om ingenting har jag övat mycket på nu. Jag skriver ju bloggen hela tiden. Det är ca 150 ord per inlägg. T.ex. ända fram till den här meningen är det exakt 150 ord. Så jag får väl sluta snart så jag inte höjer snittet. Antar jag. Nä men jag måste sluta för att plugga. Hejs!

1 kommentar:

Z sa...

Hej
Såg att du hade krångel med Hitlänkat-funktionen som Johan på Nyligen.se beskrev i sin blogg.

http://knuff.se/rss/url/URL

När jag, som också har blogspot, testar med inmatningen av denna rss (http://knuff.se/rss/url/enklabloggen.blogspot.com), så funkar det inte; först måste jag bränna denna feed,
dvs ta med denna adress till www.feedburner.com och låta omvandla den där.
Sedan verkar blogspot bli på gott humör igen och den nya url-en kan matas in.