Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

måndag, december 03, 2007

IKEA - sjukligt julbesatt

Var ju på ikea idag, eller ja igår ser jag ju att det är nu. Köpte gardinstänger och "kökstänger". Såna man hänger upp redskapen på alltså. Ett jäkla tjorv var det med dom. Först så hittade vi ju då de gardinstängerna som jag skulle använda, och sen gick vi bort till köksavdeleningen för attKROKEN stång leta rätt på s-krokarna till dom. Gubben på avdelningen säger att dom finns på "spara&förvara" så vi traskar ditåt. Efter att tag får jag syns på såna krokar i ett rum och på lappen som tillhör de krokarna så står det att det ska finnas på köksavdelningen så mamma går dit och får då höra att dom utgått ur sortimentet. Så vi fick ta de inte lika snygga "KROKEN"-stängerna med dess fula krokar till. Jaja, det blir förhoppningsvis snyggt till slut.
ISIG Dekoration 62 delar
Köpte även lite julpynt men jag lämnade tillbaka det. Trots att jag är kär i det mesta. Jag vill verkligen ha julgranskulorna. Eller pumlorna som ni säger i Pite/Lule. Men det där röda girlanderna längst ner kändes inte så frestande. Så de 59 kronorna det kostade övervägde till att lämna tillbaka det. Sörjer det mycket faktiskt.
Innehåller: 30 kulor diam. 5 cm, 30 stjärnor diam. 6 cm och 2 girlanger längd 1,8 m.


Jag känner mig sjukligt besatt av julen och snöflingor just nu. Jag har hellre julpynt och gran än riktig mat på bordet. Ära vare snön i höjden.

1 kommentar:

Izza sa...

mään det är ju asbilligt för så mkt! :) Jaa du är inte ensam *tycka om jul*