Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

måndag, juni 23, 2008

Den slängda vaniljsåsen

Det finns en sak som gör mig upprörd på riktigt. Det är när smala personer köper kläder som jag vill ha. Som jag har velat ha väldigt, väldigt länge. Det är inte priset som varit problemet, utan att jag vet att jag är för stor för att klädesplagget ska se bra ut på mig. När jag sen ser någon annan som har det, då blir jag så arg och ledsen på mig själv för att jag inte är tillräckligt smal för att känna mig bekväm i plagget.

Men ännu värre är när någon man känner väldigt väl har köpt det här drömplagget. Det värsta är när det är ett "alternativt" plagg. Ett HM-plagg är en sak, men när det här Bye Bye Kitty-saker, då kan man inte ha likadant. Det funkar liksom inte. Nästan alla har HM-plagg, när man köper nåt där så kan man nästan vara säker på att någon ahr likadant. Men min Bye Bye Kitty-mössa, jag vet bara en som har en nästan likadan (hon har röd, jag vit) och väskan har jag inte sett så många som har...

Men ändå. Det här är jobbigt. Det är jobbigt för jag tänker på att jag vill vara smal så jag kan känna mig snygg i dessa underbart snygga kläder, men samtidigt så tänker jag på hur sugen jag är på den jävla vaniljsåsen som jag slängde i soporna för två timmar sen för att jag inte skulle äta upp den.


Glöm inte bort att delta i min tävling! Du kan även ge bort vinsten till en vän eller någon annan som du tycker förtjänar den.

Inga kommentarer: