Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

tisdag, juni 03, 2008

Ser du stjärnan i det blåååå?

Födelsedag, ett stativ och 3400 kronors presentkort på cyberphoto har nevnarien fått i födelsedagspresent. Sitter o tänker på vad jag vill ha i studentgrönsakspresent som pappa uttryckte det. En present som ska motivera mig ännu mer att ta studenten innan jul alltså. Och det går inte så bra. Alltså, självklart vill jag ju ha nåt kamerarelaterat, men jag vet ju inte vad! Allt jag önskar mig är liksom sånt som kan vänta... som inte är så jättebråttom och mest "kul-att-ha-saker". Vad står högst på din önskelista nu? På min står i alla fall det här med:

  • 35-70 mm objektiv. Har ju 18-55 men jag använder det typ aldrig, men ofta vill jag ha nåt som är precis under mitt 70-300.
  • 10 eller 12 mm objektiv. Fotar aldrig vidvinkel men skulle vara kul att ha liksom.
  • Nytt efternamn. Kostar ca 2000 kr, med allt inkluderat.
  • Ett fotograf-jobb. Men det kan man ju som inte få hur som helst inslaget i ett paket.
Hm... får nog fortsätta fundera på det här ett bra tag till.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lär dig fota bra innan du slösar med en massa pengar. För det du gör nu kan alla göra bättre med en skruttig kamera. Det handlar om mer än att ha en skrytbra kamera, det handlar om talang vilket du verkar sakna. Synd, för det du gör nu är bara rakt ner i soporna med.

Kram Jossi.

Minna Nilsson sa...

Hörrudu Jossi, det finns faktiskt dom som tycker jag fotar bra, jag ahr blivit erbjuden fotojobb, tyvärr har det inte riktigt passat i tiden eftersom jag inte varit i Hässleholm vid rätt tidpunkter. Och egentligen, jag bryr mig inte om vad andra tycker för jag gör det jag älskar. Jag gör det som jag älskar att göra.

Jag vet inte vem du är, du ahr ingen blogg eller nånting, men jag uppskattar att du säger vad du tycker.

Och sen vill jag bara säga att de macro-bilder jag tar, oavsett hur kassa du anser dom vara, så kan man inte ta dom med en kompaktkamera. Men självklart, det är fotografen som tar bilderna, kameran är bara ett verktyg.

Marie sa...

Den dära Jossi, ho har nog komplex själv för något ;o)
Förbannat feg måste hon vara iaf!
Jag tycker i allafall att du tar jättefina bilder!

Minna Nilsson sa...

Tack för stödet :)