Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

onsdag, juni 11, 2008

Skolfunderingar

Just nu funderar jag. På skolan givetvis. Och funderingarna går över huruvida jag ska bli klar till jul, eller om jag ska ha bra betyg i allt. Jag orkar inte kämpa mig upp till MVG på allt. Så känner jag. Så någonstans inom mig tror jag att jag redan bestämt mig. Jag orkar nog inte. Jag väljer hellre att vara klar till jul med G i allting än hålla på i ett helt år extra för att få massa MVG. Jo jag tror det faktiskt. Tills den 30 augusti ska jag vara klar med dessa kurser:

  • Engelska A varav jag har 5 uppdrag, dvs hela kursen kvar
  • Tyska steg 3 varav jag har 4 uppdrag av 5 kvar
  • Historia A varav jag har 3 uppdrag av 4 kvar
  • Filosofi A som jag inte ens påbörjat, 3 uppdrag kvar
  • Religion A har jag beställt men inte fått så jag vet inte men tippar på 4 uppdrag
  • Naturkunskap A varav jag har en laboration kvar och ca 3 frågor att besvara
Ett uppdrag kan man räkna med att det tar ungefär 2-3 arbetsdagar att genomföra. Så.. jag har ju att göra hela sommaren, det är i alla fall solklart. Men å andra sidan så har jag ju fått MVG/VG ganska enkelt innan. Man får väl se.

Läste förresten det här innan idag, mycket tänkvärt.

1 kommentar:

f sa...

jag har faktiskt tänkt mkt i de banorna som det där inlägget du länkade till. Fast då var det mest ifråga om de tankarna riktade till varför jag bloggade. Kring då blev det även så att jag bloggade lite. Det kändes onödigt att skriva om vad som hände i mitt liv. Men nu är jag igång igen ; ) Något du funderat över =) ?