Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

torsdag, juni 19, 2008

Skåningar!

Gomorron alla där ute, nu är jag vaken i alla fall... Det är inte Niklas, han ligger coh slumrar så sött bakom mig. Idag ska vi fara in till affären, eller ja, jag vet inte om jag vill med längre, tänkte fixa ett myggljus men för att det ska komma till användning måste jag hämta massa grejer hemme hos mig och det kändes bara jobbigt. Riktigt jobbigt. Så jag vet inte alls faktiskt, jag kanske bara ska hemom och hämta min dator? Hm.. inte för att jag vet om jag kommer ha tid att fixa bilderna men jag vet ju av erfarenhet att ju längre tid det tar innan bilderna kommer in på datorn, desto längre tid tar det innan de kommer bli redigerade.

Idag kommer det skåningar till Norrfjärden! Mia, Jörgen och Karl kommer i eftermiddag nångång, de ska flyga hit på standby-biljetter så man vet ju inte riktigt när det blir... Men det blir i alla fall skåningar här!

Igår fick jag säkert tjugo myggbet och andra bett från massa insekter när jag var iväg och skulle fota, jag brände mig på en nässla dessutom. Så mina fötter och anklarna är jätteuppätna och kliar som fan, plus att nån flugjävlen har käkat på min hals så vid tröjlinningen har jag en stor smickrande bula. Blä.

1 kommentar:

moonwolf sa...

Glad midsommar åt er båda!! Trevlig Litha oxå! Hörs när det passar dig om att "fixa hemsidan".
Ha det!