Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

onsdag, juni 11, 2008

Konsten att roa sig

Det är konstigt vad vissa människor är lättroade. För några veckor sen stod jag och kastade ner en soppåse från balkongen och tyckte det var jättekul att försöka träffa en viss punkt på marken. För att inte tala om alla oss som njuter av att sitta och skriva. På papper, på bloggar eller kanske i tidningar. Allt vi behöver för att roa oss är papper och penna. Eller ja, kanske ett tangentbord och en skärm istället.

Jag har alltid en penna med mig. Utifall att liksom. Men nästan aldrig papper. man kan ju alltid skriva på en tidning eller på vad som helst, baksidan av en Tofiffe-kartong till exempel! Det är oftast när jag sitter på bussen eller är ute och går jag kommer på alla briljanta idéer. Behöver jag ens säga att inte ens en fjärdedel når pappret? Jag önskar att jag hade en tanke-inspelare. Fast å andra sidan, då skulle jag ju inte kunna roa mig med att försöka få ner alla tankar på en gång, då kanske nöjet med att skriva förvinner? Det skulle bli för lätt, jag skulle inte behöva anstränga mig på samma sätt.

Men, i så fall, så får jag väl hålla mig till att kasta soppåsar från balkongen. För någon magisk pryl som får soporna att försvinna upp i rök tror jag inte vi får se den närmaste tiden. Och jag lär ju inte ha råd med både en magisk sophanterare och en tanke-inspelare. Så nöje lär jag alltid hitta någonstans.

På vilket sätt är du lättroad?

2 kommentarer:

Marie sa...

Nej, strunt i den kameran, jag vågar inte köpa med så låg mp tror jag. Det blir nog en nikon d40!

f sa...

Åhh, vännen det visste jag inte. Fint att du delgav det. Vi kan skänka goda tankar åt varandra och våra saknade <3