Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

onsdag, juni 04, 2008

Genom kameralinsen

Haha som sagt, jag har blivit helt besatt av svartvitt. Nästa gång jag gör ny bloggdesign så får den inte vara svartvitt i alla fall. Menmen, det är ju tur att det är så vackert med svartvitt! Och ja la förresten till en sak på bloggen nyss, eller ja alltså till namnet på bloggen. " - mitt liv från min synvinkel sett. Och ofta genom kameralinsen." och för er som vill klaga på mig, varsågoda. Men kom ihåg en sak, konstruktiv kritik, annars får det vara. Då raderas dom. Utan att ens bli lästa.

Men imorron ska jag få fotografera världens bästa Bella! Och hennes Flat, Lava. Jag är så glad! Så gladgladglad! Det ska verkligen bli superskoj :) Dock funderar jag på hur i helvete jag ska stå ut i värmen. Men jag ska nog bara ta med mig 50mm och 70-300mm, så slipper jag bära på väskan. Jag menar hallå? det var 32 grader i skuggan för lite mer än en timme sen. Helt jävla sinnesjukt. Och när jag kollar nu så är termometern i skuggan och visar på 43 jävla kokheta grader. 43 grader! svt.se visar på 23 grader imorrn för Piteå. Men å andra sidan, så visade de samma för idag...

3 bilder alltså, klicka som vanligt för förstoring. De två översta har jag använt 50mm-objektivet till och den nedersta 70-300mm. Haha, ja jag är busig idag. Jag blir sån. Och helknäpp när det är så här varmt ute. På grund av det så kan jag inte ta normala bilder på mig.6 kommentarer:

Jzza sa...

Vad fin du är där minna :)

Marica Rödebäck sa...

Kul att du är med, lycka till.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

underbara bilder gumman! och ja svartvitt är snyggt, klassiskt, stilrent, bra ,bättre,bäst!

kramar!

mumari sa...

*Här kommer dubbelkommenteraren*

Jag har också haft en anonym läsare som kallade mig för diverse grova ord mm. Men han hade en gång lämnat en kommentar där han lämnat bloggadress, innan han började kommentera anonymt, så jag kunde jämföra ip-nummer och se att det var han. Men jag har för mig att man inte ser ip-nummer på blogger?
Jag skrev tillslut tillbaka i hans blogg att jag visste vem han var. Då blev det knäpptyst.

Jag gillar det svartvita fotot me blommorna! Svartvitt är snyggt, bilden blir ofta mer harmonisk, haha, ett kort tagit här hemma störs alltid av färgglada leksaker, hundprylar, en och annan hink, strumpa, ja, you name it! Men kör man svartvitt då så smälter det ju liksom in bättre!
Kram

whatthefuck sa...

Hej, jag såg en kommentar av dej på maries (mumari) sida och måste bara skriva att jag håller med dej... va e det för fel på anonyma skrivare? Vågar dom inte stå för sina åsikter så ska dom inte ha några eller helt enkelt hålla käften, jävla fegisar som inte vågar skriva sitt namn o bloggadress... det är ju fjantigt, haha, Ha en varm mysig dag!

Minna Nilsson sa...

Tack "whatthefuck" :) DU har ingen blogg så man kan se vad du är för person?