Besök även min hemsida: synvinklar.se
Där finns priser för fotografering och portfolio med mina bästa bilder.

torsdag, juni 05, 2008

Dyster icke-student här

Idag tar en av mina bästa vänner studenten. Jag blir så sorgsennär jag tänker på att jag aldrig kommer få springa ut från kyrkan/skolan med studentmössa och jag kommer aldrig få åka på flak. Jag har valt att ha det så här, jag vet vad jag gav mig in på. Men det känns ändå tråkigt. Att aldrig ha studentbal heller känns också dystert. Men nu ska vi inte vara dystra för nu ska jag dra iväg o fota bästa Bella och Lava!

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag har inte heller tagit studenten, men jag kanske skaffar mig en mössa ändå som jag kan springa runt i! För att mildra min ålderskomplex ;o)

Gå in på susnet.se ->tjänster och registrera en räknare. Sen klistrar du in koden på din blogg. Då kan du sen logga in och se loggar över ip som besökt dig, och i vissa falla kan du också se från vilka sidor besökarna kommer! Sen kan du bara söka på ipnumret och få en ungefärlig lokalisering av var ipnumret är registrerat.

f sa...

tihi, hoppas du får till nå fina bilder =D Den lille har ju lite varierande inställning till fotning ;p

moonwolf sa...

jag skulle inte använda Susnet.se-räknaren. Men det är min egna åsikt. Hade den på min hemsidas index och det tog evigheter innan den öppnades (vi har snaaabbt nät).

Studenten ja... Jag har använt min mössa en gång efter studenten, inte behöver man mössan för att vara en i gänget... ;0)

Hoppas du får fina bilder att sätta ut från vovven. =0)
Ha det!